Η εταιρεία Δεσύλλας, μετά την πολυετή δραστηριοποίησή της στο χώρο της δημιουργίας και των εκδόσεων παιχνιδιών, και παιδικών βιβλίων τα τελευταία χρόνια, ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

 

Ένα βήμα δυναμικό, που μας επιτρέπει να έρθουμε πιο κοντά και να δημιουργήσουμε άμεση σχέση με τον κόσμο και τους πελάτες μας.

 

Το κατάστημά μας, ένας ζεστός φωτεινός χώρος γεμάτος επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλία, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Ιπποκράτους 44.

 

Πριν λίγες ημέρες, είχαμε την χαρά να γιορτάσουμε τα εγκαίνια του καταστήματός μας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους, δράσεις και εκπλήξεις αφιερωμένες στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους και πολλή θετική ενέργεια!

 

Η ημέρα ξεκίνησε με μια διαδραστική αφήγηση του βιβλίου ο «Θαρροφύλακας», του  Διονύση Σταθακόπουλου και εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση. Ακολούθησαν δραστηριότητες και κατασκευές βασισμένες στο βιβλίο. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο μάγος Kelmis, ο οποίος με τα εκπληκτικά μαγικά του κόλπα, καθήλωσε μικρούς και μεγάλους, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε διασκεδάζοντας με τα επιτραπέζια παιχνίδια μας.

 

Ήταν μία ημέρα γιορτής που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!