10985 LEGO® Wind Turbine and Electric Car

Το σετ LEGO® DUPLO® Town Ανεμογεννήτρια και Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο (10985) θα φορτίσει το παιχνίδι των νηπίων με δημιουργική διασκέδαση. Αυτό το σετ παιχνιδιού συνοδεύεται από σταθμό φόρτισης, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, γαλλικό κλειδί και φιγούρες μηχανικού και σκίουρου, και ενθαρρύνει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 2+ να μιμηθούν τον πραγματικό κόσμο και να μάθουν για τη βιώσιμη διαβίωση με έναν προσβάσιμο και ευκολονόητο τρόπο.

Δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά με περιέργεια
Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που θα κρατήσουν τα νήπια ηλικίας 2 ετών και άνω απασχολημένα. Μπορούν να γυρίσουν την ανεμογεννήτρια για να δημιουργήσουν ηλεκτρισμό και μετά να βάλουν το αυτοκίνητο στην πρίζα στο σημείο φόρτισης. Θα ενθουσιαστούν παίζοντας με τη μηχανικό που επισκευάζει το αυτοκίνητο ή την ανεμογεννήτρια. Ο χαριτωμένος σκίουρος είναι εκεί για να την βοηθά, δίνοντάς της το γαλλικό κλειδί.

Διασκεδαστικά παιχνίδια που δίνουν το έναυσμα σε συζητήσεις
Τα παιχνίδια LEGO DUPLO βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από το ευρηματικό παιχνίδι, δίνοντας σε γονείς και παιδιά την ευκαιρία να ξεκινήσουν μαζί ένα ταξίδι χαρούμενης εξερεύνησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

LEGO

ΦΥΛΟ

Αγόρι, Κορίτσι

ΗΛΙΚΙΑ

2+

Π.Λ.Τ.

9.99

Κωδικός προϊόντος: 204601 Κατηγορίες: ,