41947 LEGO® Mickey & Friends Bracelets Mega Pack

Έχετε ένα παιδί 6 ετών και άνω που ασχολείται με τις τέχνες και τις χειροτεχνίες και λατρεύει τον Μίκυ Μάους της Disney; Μπορούν να εκπληρώσουν και τα δύο πάθη με αυτό το LEGO® DOTS Disney Mickey & Friends Bracelets Mega Pack! Το σετ περιλαμβάνει 5 βραχιόλια και πολλά χρωματιστά, glitter και διακοσμημένα πλακάκια, όλα συσκευασμένα στο δικό τους επαναχρησιμοποιούμενο δίσκο αποθήκευσης.

Το πιο cool insta-party όλων των εποχών!

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν παρέα και να δημιουργήσουν 5 διαφορετικά στυλ ή εκφράσεις στα βραχιόλια τους με τα διακοσμημένα πλακάκια Mickey & Friends, καθιστώντας τα μοναδικά δικά τους για να ταιριάζουν με τη διάθεση ή το πάθος τους και στη συνέχεια να τα επανασχεδιάσουν όποτε θέλουν. Μπορούν να συνδυαστούν με το κλασικό κόκκινο, λευκό και μαύρο στυλ Μίκυ ή με ένα πιο τολμηρό, πολύχρωμο. Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια.

Διακοσμήστε όπως σας αρέσει.

Τα σετ DOTS μυούν τα παιδιά στη χαρά του παιχνιδιού LEGO και της δημιουργικότητας καθώς φτιάχνουν και διακοσμούν τα σετ. Οτιδήποτε ταιριάζει με αυτό το δημιουργικό πακέτο βραχιολιών – η μαγεία και ο έλεγχος βρίσκονται στη φαντασία ενός παιδιού. Τα σετ DOTS κάνουν διασκεδαστικά απροσδόκητα κεράσματα ή δώρα γενεθλίων για δημιουργικά παιδιά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

LEGO

ΣΕΙΡΑ

DOTS

ΦΥΛΟ

Αγόρι, Κορίτσι

ΗΛΙΚΙΑ

7+

Π.Λ.Τ.

32.99

Κωδικός προϊόντος: 204093 Κατηγορίες: ,