41963 LEGO® Mickey Mouse & Minnie Mouse Stitch-on Patch

Έχετε ένα παιδί 8 ετών και πάνω που να ασχολείται με τις χειροτεχνίες, τους χαρακτήρες της Disney και το ωραίο στυλ; Μπορούν να εκπληρώσουν όλα τα πάθη τους με αυτό το τολμηρό κιτ LEGO® DOTS ǀ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse Stitch-on Patch (41963)! Αυτό το δημιουργικό σετ διαθέτει ένα εύκαμπτο έμπλαστρο 6×6 σε κόκκινο χρώμα, πολλά πλακάκια σε ζωηρά χρώματα, καθώς και διακοσμημένα πλακάκια με τον Μίκυ Μάους και τη Μίνι Μάους της Disney.

Ατελείωτα επανασχεδιασμένη διασκέδαση

Μια εύκολη, διαισθητική διαδικασία ανεξάρτητου παιχνιδιού, τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους έμπλαστρο χρησιμοποιώντας τα χρωματιστά πλακάκια, να το κάνουν μοναδικά δικό τους για να αντικατοπτρίζει το πάθος τους με τα διασκεδαστικά διακοσμημένα πλακάκια του Μίκυ Μάους και της Μίνι Μάους και στη συνέχεια να το προσαρτήσουν (δεν περιλαμβάνονται η βελόνα και η κλωστή) και πηγαίνω.

Παίξτε όπως σας αρέσει

Τα σετ DOTS μυούν τα παιδιά στη χαρά του παιχνιδιού LEGO και της δημιουργικότητας καθώς φτιάχνουν και διακοσμούν τα διάφορα σετ. Οτιδήποτε ταιριάζει με αυτό το τολμηρό έμπλαστρο – γιατί η μαγεία και ο έλεγχος βρίσκονται στη φαντασία ενός παιδιού. Τα σετ DOTS κάνουν υπέροχες απροσδόκητες λιχουδιές ή ένα διασκεδαστικό δώρο γενεθλίων για δημιουργικά παιδιά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

LEGO

ΣΕΙΡΑ

DOTS

ΦΥΛΟ

Αγόρι, Κορίτσι

ΗΛΙΚΙΑ

8+

Π.Λ.Τ.

6.99

Κωδικός προϊόντος: 204107 Κατηγορίες: ,