10976 LEGO® Santa’s Gingerbread House

Το LEGO® DUPLO® Santa’s Gingerbread House είναι γεμάτο με εορταστικά χαρακτηριστικά για να εμπνέει ευφάνταστο παιχνίδι που διαρκεί όλο το χρόνο.

Καλώς ήρθατε στο Gingerbread House – το άνετο, χιονισμένο σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Το όμορφο κτίριο είναι καλυμμένο με εορταστικές διακοσμήσεις και λεπτομέρειες.

Υπάρχει μια καρέκλα, ένα δέντρο με δώρα από κάτω, ένα αρκουδάκι και μια τσαγιέρα και ένα πιάτο με κέικ για τον Άγιο Βασίλη και το τυχερό αγόρι και το κορίτσι που τον επισκέπτονται για να το απολαύσουν αφού παίξουν στο χιόνι.

Παιχνιδιάρικη μάθηση για νήπια

Όλα τα σετ LEGO DUPLO είναι σχεδιασμένα με δεξιοτεχνία με διασκεδαστικές αφηγήσεις, φωτεινά χρώματα, διαφορετικούς χαρακτήρες και πολλές λεπτομέρειες για να δώσουν στον μικρό μαθητή σας ένα ΜΕΓΑΛΟ ξεκίνημα στη ζωή.

  • Διασκέδαση στο χιόνι – Το LEGO® DUPLO® Santa’s Gingerbread House είναι γεμάτο με λεπτομέρειες για να εμπνεύσει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να απολαύσουν το πρακτικό, ευφάνταστο παιχνίδι πολύ μετά το τέλος των Χριστουγέννων.
  • Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι – Το γιορτινά διακοσμημένο Gingerbread House περιλαμβάνει μια καρέκλα, δέντρο, δώρα, ένα αρκουδάκι και μια τσαγιέρα και κέικ για να απολαύσουν οι επισκέπτες του Άγιου Βασίλη και των αγοριών και κοριτσιών αφού παίξουν στο χιόνι
  • Παιχνιδιάρικη μάθηση – Μοιραστείτε τις χιονισμένες περιπέτειες με το νήπιό σας και παρουσιάστε του τον Άγιο Βασίλη
  • Ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο – Αν ψάχνετε για γενέθλια, γιορτές ή καθημερινές λιχουδιές για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω, το Gingerbread House φέρνει παραμυθένια μαγεία σε κάθε περίσταση
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

LEGO

ΣΕΙΡΑ

DUPLO Town

ΦΥΛΟ

Αγόρι, Κορίτσι

ΗΛΙΚΙΑ

2+

Π.Λ.Τ.

37.99

Κωδικός προϊόντος: 204124 Κατηγορίες: ,